Pratęsta registracija

Sulaukus itin didelio moksleivių susidomėjimo, pratęsiama registracija į nacionalinį konkursą „Švari kalba – švari galva“. Nors oficiali registracija turėjo pasibaigti kovo 4 dieną, šis laikotarpis pratęstas iki kovo 7 dienos 9 val. ryto.

Šiuo metu į konkursą užsiregistravo jau daugiau nei 10 tūkst. moksleivių iš visos Lietuvos. Susidomėjimas iš tiesų didelis ir konkurso organizatorius tai džiugina. Akivaizdu, kad lietuvių kalba virtualioje erdvėje moksleiviams nėra svetima.

Ši savaitė, net ir pratęsus registracijos laikotarpį, – paskutinė prieš konkurso pradžią. Pirmasis devintą kartą jau vykstančio konkurso etapas startuos kovo 7 dieną. Jo metu 5–10 klasių moksleiviai užduotis atliks internetu savo mokyklose prie kompiuterių. Į antrąjį konkurso etapą pateks po 10 daugiausia balų surinkusių moksleivių iš kiekvienos amžiaus grupės iš visos Lietuvos ir užsienio.

Konkursą „Švari kalba – švari galva“ organizuoja Valstybinė lietuvių kalbos komisija, Švietimo ir mokslo ministerija, Švietimo inovacijų ir technologijų asociacija, įmonės „Tildė IT“ ir Strateginių komunikacijų centras.